(Poistunut julkaisusta)

MEKAANINEN SUUNNITTELIJA
ANDRITZ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 300. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

Työnantajana ANDRITZ Oy tarjoaa sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa globaalisti toimivassa teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!

Kraft and Paper Mill Services -divisioona hakee mekaanista suunnittelijaa vastaamaan sellutehtaan keittämön ja kuitulinjan modernisointien ja muiden tuotteiden  mekaanisesta suunnittelusta.Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella. Voit olla vastavalmistunut työuraasi aloitteleva, tai sinulla voi olla jo suunnittelukokemusta.

Hakijalta toivomme:

  • Konetekniikan insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin koulutusta.
  • 2D- ja 3D-suunnittelun hallintaa. Kokemus paineastiasuunnittelusta on eduksi.
  • MS Office -ohjelmistojen osaamista, SAP-järjestelmän tuntemus on eduksi.
  • Oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta työssä.
  • Hyvää englannin kielen suullista ja ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.
  • Matkustusvalmiutta sekä toimia joustavasti kuormitustilanteen vaatimusten mukaisesti.

Tarjoamme sinulle:

Uudessa tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja saat mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä asiantuntevien osaajien keskellä. Saat myös kattavan teknisen perehdytyksen tehtävään.

Toimipaikan sijainti:

ANDRITZ Oy:n Savonlinnan osaamiskeskus.

Lisätietoja tehtävästä antavat Paavo Tolonen ja Pasi Härkönen.

P. 040 860 6370 tai sähköposti paavo.tolonen@andritz.com

P. 040 860 6402 tai sähköposti pasi.harkonen@andritz.com

Hae tehtävään 10.2.2019 mennessä kotisivuiltamme osoitteessa andritz.com/careers.