(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen suunnittelija
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Haemme aktiivista, positiivista ja teknisesti kyvykästä henkilöä suunnittelemaan modernisaatio- ja projektipalveluihin liittyvää mekaniikkaa nostureihin.

Työhön sisältyy mekaanista tilaus- ja tarjoussuunnittelua sekä teknistä konsultaatiota. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten myyntipäälliköiden ja alihankkijoiden kanssa.

Vähimmäisvaatimuksena on nykyaikaisten suunnittelutyökalujen käytännön osaaminen (CAD). Eduksi luetaan kokemus nosturialalta, teknistä ymmärrystä nosturien komponentiikasta sekä suunnitteluohjelmien (Vertex G4, Teamcenter ja Konecranes-laskentaohjelmat) käyttötaito.

Hyvät kommunikointitaidot sekä kyky ottaa vastuuta projektiin liittyvissä haasteissa ovat olennaisia tehtävässä onnistumisessa. Lisäksi halu kehittyä ja oppia uutta ovat luonnollinen osa modernisaatiosuunnittelijan tehtäviä. Työn kuvaan kuuluu myös ajoittain asiakkaan nostureihin tutustuminen.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä ympäristössä sekä konsernin henkilöstöedut.

Työnkuva on monipuolinen ja itseohjautuva. Työntekijämme saavat jatkuvaa koulutusta ja uudet henkilöt koulutetaan nostureihin suunnatulla koulutusohjelmalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat pääsuunnittelija Mika Eskola, mika.eskola@konecranes.com / p.  0400-819 207 tai suunnittelupäällikkö Heikki Nurmi, heikki.nurmi@konecranes.com / p. 040-835 4096.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 10.6.2018 www.konecranes.fi/ura tai linkistä https://careers.konecranes.com/Konecranes/job/Hyvink%C3%A4%C3%A4-Mekaaninen-suunnittelija/465894001/