(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen Suunnittelija, Fincoil LU-VE Group, Vantaa
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Fincoil LU-VE Oy on yksi Euroopan johtavista kaupan kylmätekniikkaan, ilmastoinnin jäähdytykseen, teolliseen kylmätekniikkaan ja teolliseen jäähdytykseen tarkoitettujen ilmalämmönsiirtimien valmistajista. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 40 Meur. Työllistämme n. 140 ammattitaitoista osaajaa lentokentän läheisyydessä Vantaalla.

Haemme suunnittelutiimiimme kehitysorientoitunutta, oma-aloitteista ja itsenäistä

MEKAANISTA SUUNNITTELIJAA

osallistumaan ilmalämmönvaihtimien tilaussuunnitteluun sekä yrityksen tilaustoimitusprosessien kehittämiseen. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään aivan viimeistään vuoden 2020 alusta.

Tehtäviisi kuuluu:

* Globaalissa suunnittelutiimissä työskentely yhdessä 9 henkisen tiimin kanssa, jossa raportoit suunnittelun päällikölle
* Yhteistyö myynti-, tuotanto-, tuotekehitys ja asiakaspalvelutiimien jäsenten kanssa sekä asiantuntijana toimiminen tuotteisiin liittyvissä suunnitteluasioissa
* Nimettyjen tuotteiden tilaussuunnittelu ja asiakaskohtaiset räätälöinnit
* Tilattujen tuotteiden suunnittelu ja speksien vieminen tehtaalle tuotantoon
* Laitteiden tilaustoimitusprosessien kehittäminen ja ylläpitäminen vastuullasi olevien tuotteiden osalta.

Tässä tehtävässä pääset kehittymään itsenäiseen rooliin yrityksessä, tehden yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa sekä kasvaen ja kehittyen alan huippuasiantuntijaksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Teknistä korkeakoulututkintoa, vähintään AMK-insinööri tai teknikko
* Aikaisempaa kokemusta 3D suunnittelusta ja suunnitteluohjelmista
* Aikaisempaa työkokemusta mekaanisesta työstä tai juuri alan opintojen valmistumista
* Sujuvaa englannin kielen taitoa suullisesti sekä kirjallisesti
* Rauhallista, suunnitelmallista ja oma-aloitteista otetta työhön
* Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
* Eduksesi katsomme Solidworks, SAP ja Teamcenter käyttökokemuksen sekä ohutlevysuunnittelu-taustan

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittymiseen ja kasvuun. Pääset osaksi työyhteisöämme, jossa vaihtuvuus on vähäistä ja ihmiset aidosti viihtyvät. Tässä tehtävässä saat olla mukana vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen ja pääset kehittämään omalta osaltasi tehokkaampaa ympäristöystävällistä tekemistä maailmaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.11. rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva(at)manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyrity.