Mekaaninen kunnossapitoasentaja
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt mekaanista kunnossapitoasentajaa Seikun sahalle Poriin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Mitä teet

Kunnossapitoasentajana vastaat osana tiimiä tehtaan mekaanisista asennuksista, vian etsinnästä ja ennakkohuollosta. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.

Kuka olet

 • Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, olet oma-aloitteinen ja sinulla on itsenäinen sekä vastuullinen ote työntekoon

 • Sinulla vahvaa ennakkohuollon tuntemusta ja osaamista

 • Hallitset laakerointi tyypit, menetelmät ja vaatimukset

 • Sinulla on hitsaus- ja rautarakenneosaamista

 • Arvostamme hydrauliikka osaamista

 • Arvostamme kokemusta teollisuuden kunnossapidosta

 • Omaat turvallisuuslähtöisen ajattelu- ja toimintatavan

 • Sinulla on valmius vuorotyöhön (TAM 35)

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Juha-Matti Kolehmainen puh. +358503435731 tai juhamatti.a.kolehmainen@upm.com.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 19.9.2021.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Sahojemme tuotanto pyörii täysin ilman fossiilisia polttoaineita. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on noin 400 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. www.upmtimber.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot