Mekaaninen kunnossapitoasentaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme nyt mekaanista kunnossapitoasentajaa asiakaskohteeseemme Alholman sahalle Pietarsaareen. Uutena kunnossapitoasentajanamme vastaat tehtaan mekaanisista kunnossapitoasennuksista ja korjauksista. Oletko motivoitunut ja asiakaslähtöinen teollisuuden kunnossapidon ammattilainen? Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, toimivan tiimin ja hyvän yhteishengen. Saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Työturvallisuus on Caverionilla erittäin tärkeää ja panostammekin siihen jokapäiväisessä työssämme.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammatillista mekaniikan alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Kunnossapitoasentajana hallitset myös hitsaamisen. Osaat hyödyntää kunnossapidon tietojärjestelmiä sekä toimia itsenäisesti, laadukkaasti ja turvallisesti.

Arvostamme kokemusta metsä- /sahateollisuuden kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista sekä prosessituntemusta. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Pauli Klasila, p. 050 571 0818.

Hae tehtävää 26.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot