(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kunnossapitoasentaja
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Haemme arvostetulle asiakkaallemme Orion Diagnosticalle asentajaa mekaanisiin kunnossapitotehtäviin pitkäkestoiseen työsuhteeseen Espooseen.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orion Diagnostica Oy:lle Espooseen asentajaa tuotantolaitteiden mekaanisiin kunnossapitotehtäviin pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Espoon tehtaalla katkeavassa vuorotyössä sopimuksen mukaan. Työ on monipuolista tuotantolaitteiden kunnossapitoa sisältäen ennakkohuoltoja, korjaavaa kunnossapitoa ja muita vastaavia huoltotehtäviä.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. koneenasentaja tai automaatioasentaja. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja itseohjautuva vastuullisen asenteen omaava kunnossapitoasentaja. Työ vaatii tekijältä hyvää ongelmanratkaisukykyä, kykyä toimia kiireessä haasteellisissa tilanteissa ja perustasoisia tietoteknisiä taitoja, sekä hyvää suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi kokemuksen SAP-järjestelmästä ja logiikkojen tuntemuksen, mutta ne eivät ole edellytys.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä arvostetun ja luotettavan työnantajan palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alan kilpailukykyisellä palkalla. Työtä tehdään hyvässä ja ammattitaitoisessa tiimissä siisteissä ja viihtyisissä työtiloissa ja olosuhteissa. Orion Diagnostica Oy tulee antamaan työtehtävään kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi työnohessa tapahtuvien koulutusten myötä.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuksesi heräsi, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Lisätietoja tehtävästä saat Ari Kumlanderilta; ari.kumlander@barona.fi tai puh. 043 824 4449.