(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kunnossapitoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme mekaanista kunnossapitoasentajaa asiakaskohteisiimme Ilmajoelle. Tehtäviin kuuluu vastata tehtaiden tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta. Hae heti mukaan!

Tarjoamme sinulle:

  • osaavan tiimin tuen matkalla alan ammattilaiseksi
  • ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus
  • monipuolisen työnkuvan
  • hyvät henkilöstöedut
  • joustavan työympäristön

Sinulla on kone- tai kunnossapitoasentajan koulutus tai muu mekaanisen alan koulutus. Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden prosessilaitteiden kunnossapidosta mutta voit olla myös nuori, vasta uraasi aloitteleva tekijä. Hitsaustaito katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Olet tarkka ja huolellinen työssäsi, sekä otat huomioon työturvallisuuden kaikessa tekemisessäsi. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Hannu Leppälä, p. 0400 641 245. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 25.11.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.