(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kunnossapitoasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme rekrytointitoimeksiantona arvostetulle asiakasyrityksellemme vuorotöihin pitkään työsuhteeseen kunnossapitoasentajaa tuotantolaitteiden mekaanisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin Vantaalle.

Toivomme hakijalta koneasentajan tai metallialan tutkintoa tai vastaavaa koulutusta, sekä vuoden tai parin kokemusta kunnossapito-/asennustehtävistä. Odotamme asennuskuvien lukutaidon lisäksi hakijalta voimassaolevia työturvallisuus- sekä tulityökortteja ja hitsauksen perustaitoja.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen konetyöpajatuotantolaitteiden mekaanisesta kunnossapidosta. Lisäksi arvostamme hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta sekä teknisten dokumenttien lukutaitoa.

Persoonana olet oma-aloitteinen ja hyvän oppimiskyvyn omaava, joustava ja yhteistyökykyinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Työ sopii niin aloittelevalle kunnossapidosta kiinnostuneelle ja hieman jo kokemusta omaavalle henkilölle kuin alalla jo pidempään olevalle ammattilaiselle. Työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa hyvässä pienessä kunnossapitotiimissä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta sillä se täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Atte Murto-Koivisto p. 050 501 2792