(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kunnossapitoasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme arvostetulle asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen mekaanista kunnossapitoasentajaa. Hakemamme henkilö omaa kokemusta tuotantokoneiden mekaanisesta kunnossapidosta ja katsomme sähköpuolen osaamisen eduksi, mutta ei pakolliseksi.

Haemme sähkötaitoista mekaanista kunnossapitoasentajaa arvostetulle asiakkaallemme Keravalla sijaitsevalle polymeeripohjaisia tuotteita valmistavalle tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Omaat hyvän ongelmien ratkaisukyvyn, sekä olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Pystyt myös työskentelemään itsenäisesti ja tekemään nopeitakin päätöksiä työn niin vaatiessa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Työ sopii hyvin pidempään alalla työskennelleelle henkilölle, jolla on vahva ammattitaito.

Kunnossapitäjänä vastaat tuotantokoneiden toimivuudesta ja niiden huollosta, niin korjaavassa kuin ennakoivassa huollossa. Kykenet vahvaan itsenäiseen työskentelyyn ja tartut toimeen oma-aloitteisesti. Pääpainopisteesi on mekaanisessa kunnossapidossa, mutta osaat vähintään myös sähköisen kunnossapidon perusteet.

Katsomme eduksi tulityö-, sähkötyö- ja työturvallisuuskortit, sekä ohjelmoitavien logiikoiden perustuntemuksen (esim. Siemens). Lisäksi työnantaja täydentää tarvittaessa valittavan henkilön ammattitaitoa koulutuksilla ja täydentää jo monipuolista osaamista.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työllistyä vakavaraiseen yritykseen erittäin kilpailukykyisellä palkalla

  • tilaisuuden kehittää itseäsi kunnossapidon saralla

  • mahdollisuuden työllistyä sopimuksen mukaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta kuvauksesta ja kiinnostuit, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi