Mekaaninen kunnossapitoasentaja Ylöjärvelle
Walki Plastirol Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Walki Plastiroll on yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus kompostoitavien materiaalien kehittämisestä ja valmistamisesta. Walki Plastirollin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Bioska ja Hauska. Lisäksi Walki Plastiroll valmistaa kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja.
Walki Group osti 2019 Plastiroll Oy:n osakekannan. Walkin myötä Plastiroll on osa merkittävää, kansainvälistä pakkausmateriaaliyritystä, joka mahdollistaa entistä suuremman kansainvälisen kasvun. Walki Plastiroll työllistää noin 90 työntekijää Ylöjärvellä Tampereen lähellä. Yrityksen liikevaihto on 31 miljoonaa euroa.
Walki Group on johtava teknisten laminaattien ja suojaavien pakkausmateriaalien tuottaja, joka on erikoistunut kuitupohjaisten, älykkäiden, monilaminoitujen ja biohajoavien tuotteiden valmistamiseen. Walki-konsernilla on toimintaa Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Puolassa, Venäjällä, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa, ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä. Konsernin vuosiliikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä osoitteessa www.walki.com

Haemme Plastirollin Ylöjärven tehtaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen
MEKAANISTA KUNNOSSAPITOASENTAJAA
Mekaanisen kunnossapidon asentajan työnkuvaan kuuluu mekaaniset kunnossapidon työt, joilla varmistetaan tuotantolinjojen häiriötön toiminta. Koneiden ja laitteiden kunnon jatkuva seuranta ja tarvittavien korjausten, sekä parannusten toteuttaminen. Työtä tehdään katkeavassa kolmessa vuorossa. Sinulle tulee myös noin viiden viikon välein päivystysvuoro hoidettavaksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden osaajaksi osana kehittyvää organisaatiotamme.

Mekaanisen kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluu:
- Tuotantolaitteiden ennakoiva mekaaninen kunnossapito
- Tuotantolaitteiden mekaaniset asennus-, korjaus ja ylläpitotyöt
- Tuotannon tuki häiriötilanteissa
- Vianhakuselvitykset ja -ilmoitukset
- Investointi- ja kehitysprojekteihin osallistuminen
- Työhön voi kuulua jonkin verran myös manuaalikoneistusta ja mig-hitsausta

Menestyäkseen tässä tehtävässä etsimämme henkilö tarvitsee;
- Kone- ja metallitekniikan koulutusta, sekä aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
- Oma-aloitteisuutta, joustavuutta, pitkäjänteisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
- Hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja hyvää paineensietokykyä
- Motivoitunutta asennetta prosessilaitteistojemme ja oman työn kehittämiseen
- Työsuojeluun liittyvien ohjeiden ja määräysten noudattamista
- Valmiutta vuorotöihin

Me Walkilla uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja joille turvallisuus on osa ammattitaitoa. Jos lisäksi myös arvomme Suoraselkäisyys, Aloitteellisuus ja Sitoutuminen osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Adeccon kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä sanna.heikkila@adecco.fi puh: 0405753208.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1316165
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Ylöjärvi