(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kunnossapitoasentaja, Nokian Renkaat Oyj
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja etsii riveihinsä uusia tekijöitä. Tule ja jätä oma jälkesi yritykseen, jolla on vankka asema maailman johtavana vaativien ajo-olosuhteiden renkaiden valmistajana ja kehittäjänä. Tule mukaan tekemään historiaa huippuyritykseen, jolla on takanaan miljoonia tyytyväisiä asiakkaita, satoja innovaatioita ja maailmanennätyksiä.


Etsimme nyt Nokian Renkaat Oyj:lle uutta mekaanisen puolen asentajaa kunnossapidon yksikköön.


Oletko uusi Nokian Renkaiden huippuosaaja? Jos olet omasta työnjäljestäsi ylpeä ja haluat olla paras siinä mitä teet, olet hakemamme henkilö.


Etsimme työntekijää kunnossapidon yksikköön, jolta löytyy:

  • mekaaniselle kunnossapitopuolelle soveltuva koulutus
  • työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta, työkokemus mielellään teollisesta ympäristöstä
  • tahtotilaa ja oikeaa asennetta
  • halua kehittyä ja oppia uutta
  • katsomme eduksi, mikäli hakijalla on kokemusta hydrauliikasta, pneumatiikasta, koneistuksesta (sorvi, jyrsin, jne.) ja hitsauksesta (hitsausluokkia ei tarvitse olla / suorittaa).


Kunnossapidon yksikköön palkataan mekaaninen asentaja vakituiseen työsuhteeseen.

Kyseessä ei ole vuokratyösuhde, vaan henkilö palkataan suoraan Nokian Renkaiden työntekijäksi. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.

Kyseessä on päivätyö.


Nokian Renkaat kutsuu sinua nyt töihin! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteesta www.nordic.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 11.11.2018.


Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja yksi alansa vastuullisimmista yrityksistä. Yhtiön tehtävänä on tarjota mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa kehittämällä laadukkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin. Erityisen tunnettu Nokian Renkaat on haastaviin olosuhteisiin suunnitelluista innovatiivista talvirenkaista. Konserniin kuuluu myös autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja: www.nokiantyres.com