(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kunnossapitoasentaja Nammo Vihtavuori Oy:lle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Toimenkuva
Toimit osana 11 henkilön kunnossapitotiimiä ja tehtävänkuvaasi kuuluu teollisuuden kunnossapitotehtävät; tuotantolaitteiden asennus, vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotyöt. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta tai osaamista koneiden ja laitteiden asennuksista ja huolloista, MIG-, TIG- ja puikkohitsauksesta, levy- ja teräsrakennetöistä, pumppuasennuksista ja -huolloista sekä kunnossapitojärjestelmien tuntemusta. Luokkahitsari sinun ei tarvitse olla.
Odotamme sinulta
Toivomme, että sinulla on oma-aloitteinen, aktiivinen ja itsenäinen työote, hyvät tiimityötaidot ja B-ajokortti. Oma auto ei ole välttämätön, sillä tehdasalueella liikutaan työnantajan autolla. Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä työhöntulotarkastus ja huumeseula.
Muut tiedot
Työajat ma-pe klo: 7-15.30. Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES/palkkatoive. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Hae paikkaa 14.10.18 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla "Kunnossapitoasentaja" osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Laura Lyytikäinen, Laura.Lyytikainen@vmp.fi, 040 307 5143
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.10.2018 mennessä.