Mekaaninen kunnossapitäjä levyteollisuuteen
Henkilöstöpalvelu Heimo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020


 


Koskisen on suomalainen puunjalostuksen monialayritys, joka työllistää yli 900 henkilöä. Yhtiön liikevaihto on n. 270 miljoonaa euroa, josta viennin osuus yli puolet. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella, Venäjällä ja Puolassa.


Koskisen valmistaa Järvelässä moderneissa tuotantolaitoksissaan korkealaatuista koivuvaneria, räätälöityä lastulevyä sekä ensiluokkaista sahatavaraa rakennus- ajoneuvo- ja kalusteteollisuuden tarpeisiin.


Haemme vakituiseen työsuhteeseen Järvelään


LEVYTEOLLISUUTEEN MEKAANISTA KUNNOSSAPITÄJÄÄ


Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut. Sinulla on hyvä looginen ajattelutaito ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa.


Työtehtävässä työskennellään päivittäisissä huolto- ja kunnossapitotehtävissä levyteollisuudessa, joita ovat esimerkiksi koneiden huolto, kunnossapitojärjestelmän käyttö sekä erilaiset vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät. Edellytämme valmiutta kolmivuorotyöhön.


Toivomme tehtävään soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta, eduksi katsomme sähkö- ja automaatiotekniikan tuntemuksen.


Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja haasteellisen tehtäväkentän monipuolisessa toimintaympäristössä.


Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8.00 - 16.00 Koskiselta levyteollisuuden kunnossapitopäällikkö Antti Hänninen 044 759 4897 ja Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen 044 777 5102.


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


www.hpheimo.fi                                                                                               www.koskisen.fi

 Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401603
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvelä