(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kunnossapitäjä, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemmekin nyt AGCO Power Oy:lle kunnossapito-osastolle vakituiseen työsuhteeseen työntekijää mekaaniseen kunnossapitoon.


Pääasialliset tehtävät tulevat olemaan työstökoneiden ylläpito- ja vikahuoltoja. Tehtäviisi voivat kuulua myös muut tehtaan tuotantolaitteiden häiriötilojen selvitykset ja huollot. 


Toivomme hakijoilta alalle suuntautuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialan tai kunnossapitoasentajan koulutusta). Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta hydrauliikka- ja pneumatiikka-asennuksista sekä mekaanisista koneasennuksista. Toivomme myös, että kykenet lukemaan ja tulkitsemaan konepiirustuksia. 

Työstökoneiden ja automaatiolaitteiden tuntemus sekä atk-taidot luetaan eduksesi. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi mahdollinen kokemus sähköasennuksista. Suurin osa huoltomateriaaleista on englanniksi, joten toivomme hakijoilta vähintään englannin alkeiden hallintaa. 


Työntekijänä olet aktiivinen ja haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä. Halu kehittyä ja ottaa asioista itsenäisesti selvää ovat myös asioita, joita asiakkaamme AGCO Power Oy arvostaa. 

Työ edellyttää tulevaisuudessa valmiutta vuorotyöhön ja viikonloppupäivystyksiin.

Asiakkaamme tarjoaa mm. vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä erinomaisen tiimin ympärillesi. AGCO Power toivottaakin sinut tervetulleeksi heidän taloon!


Valittava henkilö palkataan suoraan AGCO Power Oy:n kirjoille, joten kyseessä on suorarekrytointi. 


Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Jukka Lankinen, 050 4090 228.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.