Mekaaninen koneenkorjaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Haemme asiakkaallemme konekorjaajaa Jyväskylään

Työnkuva:

Etsimme ammattitaitoista valmistus-, korjaus- ja huoltotöiden osaajaa. Asiakkaamme valmistaa, huoltaa ja korjaa pääasiassa sähkö-, hydrauli- ja polttomoottorikoneita. Työtä tehdään kokopäiväisesti arkena, toisinaan myös asiakkkaan luona.  

Toivomme sinulta:

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta konekorjaajan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta. Työntekijänä olet reipas ja luotettava, sekä asenteeltasi työmotivoitunut. Mikäli omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot, sekä sitoutuneen asenteen työhön, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle:

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle vuokratyösuhteen päätyttyä. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaan sekä aiemman osaamisen perusteella, kerrothan hakemuksessasi kuitenkin myös palkkatoiveesi. WorkPowerin vuokratyöntekijällä on mukava ja helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimi on tukena ja apuna koko vuokratyösuhteen ajan.

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tarkempaa tietoa asiakasyrityksestämme saat hakuprosessin edetessä kohdallasi.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Riikka Remes

riikka.remes@workpower.fi

0406886545

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: koneasentaja, mekaanikko, päivätyö, koneenkorjaus

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473114
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä, Muurame