(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kokoonpanija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Vantaalle mekaanista kokoonpanijaa teollisuuden ja laitekaappien kokoonpanoon päivätyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta ammatillista koulutusta tai/ja kokemusta mekaanisen kokoonpanon tuotantotehtävistä. Arvostamme perustasoista mekaanisten kuvien lukutaitoa, sekä hyvää työkalujen käyttötaitoa. Trukilla ajotaidon katsomme eduksi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen tammikuun 2021 loppuun, mutta jatko on mahdollinen. Työskentely tapahtuu päivävuorossa tiiviissä alle 10 hengen tiimissä.

Olet motivoitunut, luotettava ja vastuullinen työntekijä. Sinulla on jämäkkä ote päivittäisiin työtehtäviin ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta ja oma-aloitteellisuutta, sekä halua ja kykyä opetella monipuolisia työvaiheita. Sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta.

Tarjoamme sinulle:

  • kokeneen työyhteisön tuen ja hyvän työilmapiirin
  • tilaisuuden kehittää itseäsi monipuolisen kokoonpanon saralla

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi