(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen kokoonpanija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme asiakasyrityksillemme mekaanisia kokoonpanijoita erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset kokoonpanotyöt. Hakemamme henkilöt ovat motivoituneita, hyvän asenteen omaavia ja sitoutumiskykyisiä tekijöitä.

Toimit erinomaisesti itsenäisesti ja myös osana isompaakin tiimiä. Olet halukas kehittämään osaamistasi, sekä toimimaan monipuolisissa teollisuuden työtehtävissä.

Hakijalta odotamme teknistä peruskoulutusta, piirustusten lukutaitoa sekä mielenkiintoa tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Kokemus ja mielenkiinto myös vapaa-ajan ruuvailusta katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla valmius vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teollisen alan yrityksissä. Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän avoimen hakemuksesi meille.