Mekaaninen huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Etsitkö seuraava askelta urallasi ja haluat kehittää taitojasi mekaanisen kunnossapidon tehtävissä mielenkiintoisessa työkohteessa?


Haemme ammattitaitoista HUOLTOSENTAJAA Haminaan.


Tehtävässäsi huolehdit kiinteistöjen mekaanisesta kunnossapidosta ja esim. lämmönvaihtimien pesusta suuren kansainvälisen asiakkuutemme tiloissa. Työ on kokopäivätyötä ja sijoittuu pääosin arkisin klo 7–15:30 välille, mutta satunnaiset viikonlopputyöt voivat olla mahdollisia. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2021.


Toivomme kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta. Sinulla on alalle soveltuva koulutus, tulityökortti, asennetta kehittyä, asiakaspalvelukykyä ja joustavuutta. Olet tiimityöskentelijä, mutta tarvittaessa pärjäät myös itsenäisesti kentällä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.


Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työkohteen ja mukavan tiimin. Meillä osaamistasi arvostetaan ja pääset kehittymään ammatissasi yhä monipuolisemmaksi osaajaksi.


Tuntuuko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 14-15 välillä työnjohtaja Marko Hovi, puh. 050 529 7836.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot