Mekaaninen asentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Haetko uutta suuntaa työurallesi? Tai haluatko kenties uusia haasteita työhösi? Haemme asiakkaallemme Bronto Skyliftille Poriin ammattitaitoista mekaanista asentajaa.

Bronto Skylift on hydraulisia henkilönostimia valmistava metallialan yritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa.

Työnkuvaus:
Asentajana työskentelet kokoonpanotiimissä asiakkaan hallilla 2 vuorossa. Työnkuvasi pitää sisällään erilaisten osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä sekä osaamisen mukaan hydrauliikka-asennusta ja alustavia sähköasennuksia. Asentajana sinulla on vankka kokemus teollisuuden mekaanisesta asennuksesta ja mielellään hydrauliikan asennuksesta. Kokemus sähköpuolelta lasketaan eduksesi. Työssäsi käytät piirustuksia.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kasvavassa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. HUOM! Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään Bronto Skyliftin tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Enni Korpunen
040 702 0722
enni.korpunen@workpower.fi

Avainsanat: mekaaninen asennus, mekaniikka-asennus, teollisuus, asentaja, teknologiateollisuus, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot