Mekaaninen asentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haetko uutta suuntaa työurallesi? Tai haluatko kenties uusia haasteita työhösi? Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista mekaanista asentajaa

Työnkuvaus:
Työnkuvasi pitää sisällään erilaisten osien mekaanista asennus- ja kokoonpanotyötä sekä osaamisen mukaan hydrauliikka-asennusta ja alustavia sähköasennuksia. Työskentelet kokoonpanotiimissä asiakkaan hallilla. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön on toivottavaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden mekaanisesta asennuksesta sekä mahdollisesti hydrauliikan asennuksesta. Kokemus sähköpuolelta sekä voimassaoleva sähkötyöturvallisuuskortti lasketaan eduksesi. Lisäksi toivomme ammattimaista ja oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kasvavassa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö Leena Saari
044 565 4343
leena.saari@workpower.fi

Avainsanat: mekaaninen asennus, mekaniikka-asennus, teollisuus, asentaja, teknologiateollisuus, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot