(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme yhteistyökumppanillemme mekaanista asentajaa turvallisuustuotteiden asennustehtäviin, vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä asennat yrityksen turvallisuustuotteita asiakaskohteisiin pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Työalueenasi on tarvittaessa myös koko Suomi. Työskentelet päivävuorossa 37,5h viikossa. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Työ pitää sisällään myös lukkosepän tehtäviä, joihin perehdytetään tarvittaessa. Tärkeintä on mekaaninen asennuskokemus, sähkö-/elektroniikkatuntemus ja aiempi kokemus lukoista on eduksi. Työn liikkuvuudesta johtuen B-ajokortti on vaatimus tehtävään. Työajoja varten käytössäsi on huoltoauto.

Tehtävään valitulle tarjotaan vakituinen työsuhde perinteikkäässä kotimaisessa yrityksessä. Asiakkaamme tarjoaa kattavat edut ja työterveyspalvelut, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja valinnat tehdään soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Kim Toivoselta, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521.