(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsimme tamperelaiselle teollisuuden parissa toimivalle asiakkaallemme työntekijää mekaaniseen kunnossapitoon ja asennukseen.

Työ on mekaanista kunnossapitoa ja asennusta käsittäen pääasiassa erilaisten kuljettimien kulutusosien huoltoa ja uusien asentamista. Työpiste sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta työhön sisältyy myös jonkin verran reissaamista ja asennustöitä asiakkaiden tuotantotiloissa. Itse huoltotyö on helposti opeteltavissa, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, teknistä ymmärrystä ja tekemisen meininkiä. Voit olla oikea henkilö tehtävään, mikäli olet joustava, oma-aloitteinen ja luotettava. Lisäksi sopeudut nopeasti muuttuviin työtehtäviin ja aikatauluihin.

Odotamme sinulta teknistä ymmärrystä, sekä valmiutta myös reissutyöhön. Työssä vaaditaan työturvallisuus- ja tulityökortti tai mahdollisuutta suorittaa ne pikaisesti. Eduksi katsotaan C-ajokortti (ei pakollinen).

Tarjoamme:

  • Hyvin kilpailukykyisen kokonaispalkkauksen
  • Erittäin kattavan perehdytyksen
  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi teollisuuden asennusten ja kunnossapidon parissa
  • Puolen vuoden mittaisen määräaikaisen vuokratyösuhteen, josta tavoitteena on työllistää hyvä tekijä suoraan asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi määräaikaisuuden jälkeen.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kerro osaamisesi meille ja lähetä pikaisesti hakemus Baronan Careers-järjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Jani Karjalainen, 040 5653550, jani.karjalainen@barona.fi