(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen Asentaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Oletko kädentaitaja vailla vakinaista työsuhdetta? Kiinnostaako työ kunnossapitoalalla teollisuuden parissa? Meillä olisi sinulle työpaikka tarjolla!

Haemme nyt nimittäin tehtaan kunnossapitoon Mekaanista Asentajaa Iisalmeen.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Hitsaus, huolto - ja korjausosaamista monipuolisesti
  • Ammatillista perustutkintoa alalta
  • Kokemusta kunnossapidon tehtävistä

Työntekijänä odotamme sinulta jämäkkää ja itsenäistä työ-otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja tiimityöskentelyyn. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen pitkään alalla toimineessa raskaan teollisuuden yrityksessä. Saat myös kehittymismahdollisuuksia sekä organisaation, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Miia Tarvainen, 029 3231446 / miia.tarvainen@personalhuset-sg.com.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.