(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asentaja Turkuun
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Etsimme asentajaa moottori- ja generaattoriasennuksen tehtäviin asiakkaallemme Turkuun. Työ on määräaikainen, ja työsuhde kestää ainakin alkusyksyyn saakka. Työtä tehdään pääosin arkipäivisin päivävuorossa. Luonteeltaan työ on osa-aikainen.

Työ sisältää monipuolisia generaattorien ja moottorien kokoonpanoasennustehtäviä, joten kokemus vastaavanlaisista tehtävistä tai teollisen puolen asennustyöstä on sinulle eduksi. Työhön sisältyy esimerkiksi putkitusta. Työ on mekaanista ja huolellisuutta vaativaa, ja valittu henkilö perehdytetään tehtävään.

Työtä tehdään pienessä tiimissä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat olennaisessa osassa. Olet reipas ja omatoiminen, etkä epäröi kysyä apua tarvittaessa. Ahkeruus ja hyvä asenne työntekoon ovat avainasemassa. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti.

Tarjoamme sinulle mielekkään, vaihtelevan työn sitoutuneessa ja ammattitaitoisessa porukassa ja teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Toivomme, että voit aloittaa työssä vaikka saman tien, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.6.2020. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä HR-konsultti Maarit Jollaan, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Kutsumme jokaisen hakijan joko avoimeen haastatteluun tai videohaastatteluun. Videohaastattelu tapahtuu helposti HireVue-videohaastattelupalvelun kautta oman aikataulusi mukaan.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.