(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asentaja teollisuuskohteeseen
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020
Haemme nyt ammattitaitoista mekaanista asentajaa Jyväskylän ja Äänekosken alueelle. Monipuoliset työtehtäväsi sisältävät mekaanisia asennuksia teollisuuden eri asiakaskohteissa kunnossapidon asennus- ja huoltotehtävissä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän teollisuuden kohteissa ja mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Sinulla on tehtävään soveltuva mekaanisen alan koulutus ja vähintään kolmen vuoden huolto- tai asennuskokemusta mekaanisista teollisuustöistä, kuten teollisuuden putkisto-/mekaanisista asennuksista sekä painelaitteista. Olet luonteeltasi motivoitunut ja innokas tekijä, sekä sinulta löytyy ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.


Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiimicaverisi odottavat jo sinua, joten hae nyt! Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Jukka Alho, puh. 040 726 5133 tai sähköpostitse jukka.alho@caverion.com.

Hae tehtävään 30.6.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.