(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asentaja teollisuuskohteeseen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Oletko putkistoasennustaitoinen mekaaninen asentaja? Haemme nyt innokasta ja motivoitunutta mekaanista asentajaa Porvooseen. Monipuoliset työtehtäväsi sisältävät mekaanisia asennuksia, lämmönvaihdin- ja painelaitehuoltoja sekä putkistoasennuksia.

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on tehtävään soveltuva mekaanisen alan koulutus ja aikaisempaa huolto- tai asennuskokemusta mekaanisista teollisuustöistä, kuten teollisuuden putkisto-/mekaanisista asennuksista sekä painelaitteista. Työssä edellytetään mm. isometrien lukutaitoa sekä PED-tuntemusta. Olet joustava ja motivoitunut tekijä ja omaat turvallisuusmyönteisen asenteen tekemiseen. Menestyt tehtävässä, mikäli olet yhteistyökykyinen ja avoin persoona.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Pasi Sormunen, p. 040 868 4676.

Hae tehtävää 20.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.