Mekaaninen asentaja teollisuuden tuotantoon
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Oletko käsityökalujen käyttötaidon tai asennuskokemuksen omaava tekijä, ja etsit uutta työtä? Oletko myös kiinnostunut työskentelemään tehtaassa asennus ja kokoonpano tehtävissä?
Haemme Järvenpäässä sijaitsevalle asiakkaallemme tuotantoon mekaanisia asentajia työskentelemään mekaanisen trukkien asennuksen ja kokoonpanotyön parissa.

Töitä tehdään arkisin päivä- tai 2-vuorossa, iltavuoro viikolla töitä tehdään 4 päivänä viikossa 10 tuntisissa vuoroissa siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa Järvenpäässä trukkien kokoonpanotehtävien parissa. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat trukkien asennus- ja kokoonpanotehtävät. Tuotannossa on käytössä työnkierto, joten pääset työskentelemään eri työpisteillä ja pääset kouluttautumaan moniosaajaksi.

Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla ja kyseessä on pidempiaikainen määräaikaisuus, alustavasti Maaliskuun loppuun jonka jälkeen sinulla on erinomainen mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinun omaavan korkean työmoraalin, kokemusta mekaanisista asennuksista ja hands-on asenteen! Eduksesi katsomme teknisen alan koulutuksen, työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja mekaanisten kuvienlukutaidon. Saat työhön kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvän työporukan. Paikkaa voit hakea rohkeasti, olet sitten mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaava asentaja tai vähemmän kokenut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498661
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Hyvinkää