Mekaaninen asentaja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakasyrityksellemme mekaanisia asentajia Tampereelle

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta mekaanisesta asennuksesta sekä käsi- ja paineilmatyökalujen käytöstä. Toivomme, että sinulla on kokemusta  esimerkiksi autojen tai moottoripyörien moottoreista. Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja motivoitunutta asennetta sekä itsenäistä ja ripeää otetta työhön. Katsomme  eduksi alalle soveltuvan koulutuksen, mutta voit myös hyvin olla asentajan uraasi aloitteleva työntekijä, joka on nopea oppimaan ja/tai jolle mekaniikka on tullut tutuksi harrastuneisuuden kautta.

Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (tai mahdollisuutta hankkia se).

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus myös jatkoon.

KIINNOSTUITKO? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla itsestäsi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Sofia Rosvall,  sofia.rosvall@nordic.fi

HAE TEHTÄVÄÄ OHEISEN LINKIN KAUTTA: https://nordic.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2162 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427382
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sofia Rosvall (sofia.rosvall (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa