(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asentaja, propulsiolaitteet
ABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Liity joukkoomme ABB:llä luomaan tulevaisuutta, jossa innovatiiviset digitaaliset tekniikat tuovat puhtaamman energian yhä useamman ulottuville.

Meillä ei ole ainoastaan kunnianhimoisia tavoitteita vaan myös selkeät näkemykset siitä, miten ne saavutamme. Voit olla varma siitä, että olet luomassa parempaa maailmaa riippumatta siitä, missä tehtävässä työskentelet ABB:llä. Rakennamme kestäviä voimalaitoksia maailman syrjäisiin kolkkiin, parannamme autotehtaiden työntekijöidenturvallisuutta ja kehitämme uusia teknologioita saastumisen ehkäisyyn. Tekemämme työ koskettaa miljoonien ihmisten elämää.

Etsimme mekaanista asentajaa ABB Oy, Marine & Ports -yksikköömme Haminaan.
Tarjoamme sinulle mekaanisen asentajan työtä propulsiolaitteiden parissa miellyttävässä työympäristössä ja myös mahdollisuutta osallistua lyhyisiin työkomennuksiin ulkomailla kokemuksen karttuessa.

Vastuualueesi

  • Tehtävässä vastaat työryhmässä mekaanisista asennustöistä työohjeiden ja piirustusten mukaisesti.
  • Tehtäviisi kuuluvat myös asennustöiden dokumentointi sekä työturvallisuuden ja tuotelaadun ylläpito ja kehittäminen.

Taustasi

  • Edellytämme metallialan perustutkintoa (tai vastaavaa) tai riittävää soveltuvaa työkokemusta.
  • Konepiirustusten peruslukutaidot ja englannin kielen suullinen taito katsotaan eduksi.

<!-- ADDITIONAL INFORMATION -->

Lisätietoja meistä

Työlläsi on päämäärä, josta voit olla ylpeä: olet mukana edistämässä neljättä teollista vallankumousta ja luomassa kestävää tulevaisuutta niin koko planeetalle kuin omalle urallesikin. Takanasi on ABB:n globaalin verkoston voima ja maailmanluokan tiimit, joiden kanssa työskentelet ja joilta opit. Saat tilaisuuden haastaa itsesi joka päivä. Let’s write the future. Together.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 29.9.2019 mennessä tunnuksella FI68629181 osoitteessa www.abb.fi/uralle.
Lisätietoa tehtävästä antaa: työnjohtaja Marko Klemm, puh. +358 50 3324816