(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asentaja huoltoon
ContiTech Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme asiakkaallemme Contitech Oylle mekaanisia asentajia kunnossapitoon reissutyöhön.

Asiakkaamme Contitech on suuri, kansainvälinen toimija ja alansa markkinajohtaja Suomessa.

Työ on mekaanista kunnossapitoa, kokoonpanoa ja käyttöönottoasennusta käsittäen pääasiassa erilaisten kuljettimien kulutusosien huoltoa, vaihtoa ja uusien järjestelmien asentamista. Työpiste sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta työhön sisältyy myös reissaamista ja asennustöitä asiakkaiden tuotantotiloissa. Itse huoltotyö on helposti opeteltavissa, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää huolellisuutta, teknistä ymmärrystä ja tekemisen meininkiä. Voit olla oikea henkilö tehtävään, mikäli olet joustava, oma-aloitteinen ja luotettava. Lisäksi sopeudut nopeasti muuttuviin työtehtäviin ja aikatauluihin. Tehtävään annetaan erittäin kattava perehdytys.

Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja mekaanisesta asennuksesta. Mahdollisuutta lähteä reissuun asennuskomennuksille ja joustoa työajoissa projektien mukaan. Työ on myös melko fyysistä, joten hyvä kunto on edellytys tehtävään valittavalle henkilölle.

Työssä on kilpailukykyinen kokonaispalkkaus ja pääset hyville vuosiansioille. Työsuhde on aluksi noin puolen vuoden mittainen määräaikainen vuokratyösuhde, josta tavoitteena on työllistää hyvä tekijä suoraan asiakkaalle vakituiseksi työntekijäksi määräaikaisuuden jälkeen. Tarjoamme rekrytoitavalle henkilölle erittäin mielenkiintoisen työpaikan hyvässä porukassa. Työ tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.

Eduksi katsomme voimassa olevan C-ajokortin (ei pakollinen), hitsauskokemuksen ja sähköosaamisen.

Työt alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli monipuolinen ja vaihtuva työympäristö kiinnostaa, laita hakemusta Baronan sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Jani Sjölund, jani.sjolund@barona.fi tai puh 0504347226

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.