(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asentaja, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Haemme asiakkaallamme Elecsterille mekaanista asentajaa Akaaseen 

Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Elecster toimittaa maidon prosessointi- ja aseptisia pakkauslinjoja ja niihin liittyviä pakkausmateriaaleja maailmanlaajuisesti, yli 80 maahan. Elecsterin päätoimipaikka sijaitsee Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys  ja kokoonpano tapahtuvat. 


Tarjoamme työtä meijerikoneiden asennustehtävissä linjastolla. Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa tutkintoa, työkokemusta mekaanisesta asennuksesta sekä piirustusten lukutaitoa. Automaatio-osaaminen katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätön. Tehtävässä on mahdollisuus päästä etenemään kehitysosaston prototyyppien rakennustehtäviin taitojen karttuessa.

Toivomme hakijoiden olevan tarkkoja ja huolellisia, omaavan hyvän paineensietokyvyn, hyvät tiimityötaidot sekä positiivisen asenteen. Itsenäisyys ja itseohjautuvuus auttavat työtehtävässä onnistumisessa.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö joustavalla työajalla 8-16, käytössä on liukumat. Työt alkavat elokuun aikana sopimuksen mukaan viiden kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen kirjoille. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.nordic.fi mahdollisimman pian ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä.  


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.