(Poistunut julkaisusta)

Mekaaninen asennusvalvoja Kittilään
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Haemme mekaanista asennusvalvojaa kaivoksen laajennusprojektiin laiteasennuksiin. Tehtävä alkaa helmikuussa 2020 ja kestää arviolta vuoden 2020 loppuun.

Tehtävässä vastaat mekaanisten laiteasennusten urakoitsijavalvonnasta. Työtehtäviä ovat mm. kuljettimien ja murskainten asennusvalvonta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (väh. teknikko tai vastaava) ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta laiteasennusten valvonnasta ja olet tottunut kommunikoimaan urakoitsijoiden kanssa. Turvallisuus ja turvallinen työskentely ovat sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta ja toimittajayhteistyöstä. Johdat toimintaasi ammattimaisesti perusperiaatteina laadukas tekeminen ja odotusten saavuttaminen. Joustat tarvittaessa toiminnan mukana, osaat esittää asiasi vakuuttavasti ja ymmärrät luottamuksen sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja hallitset hyvin MS Officen ohjelmat. Etsimällämme persoonalla on ennakkoluuloton asenne, paineensietokyky ja halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Projektissa on myös ulkomaalaisia urakoitsijoita, joten edellytämme tehtävässä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kaivosalan projektista kilpailukykyisellä palkalla ja ehdoilla. Tarjoamme myös projektimajoituksen komennuksen ajaksi.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa ensisijaisesti oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Teemu Runsas, teemu.runsas@barona.fi, puh. 040 836 8895.