(Poistunut julkaisusta)

Mekaanikoita/huoltoneuvojia kesäksi K Caara oy, Vantaa Airport
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Kesätyöntekijöitä (mekaanikoita/huoltoneuvojia) K-Caara Airportin korjaamoille

Oletko aidosti innostunut autoalasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja autoalan eturintamassa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneita kesätyöntekijöitä Volkswagen, Audi ja korikorjaamoillemme huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset ja toiveet. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Haemme kesätyöntekijöitä korjaamoillemme seuraaviin paikkoihin:
- Korikorjaamon työnjohtajia korimekaanikoita, maalaria
- Volkswagen henkilö- ja hyötyauto puolelle huoltoneuvojia ja -mekaanikoita
- Audi huoltoneuvojia ja -mekaanikoita


Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta autoalaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää ja ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5.2021 – 30.9.2021. (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävistä antaa Audi huollon ja korikorjaamon osalta Korjaamopäällikkö Rolf Rehtonen p. 050 445 5185 ja Volkswagen huollon osalta Korjaamopäällikkö Santeri Räty p. 050 375 5347. Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mihin toimeen olet hakemassa.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.
www.k‐caara.fi