(Poistunut julkaisusta)

Mekaanikoita/huoltoneuvojia kesäksi K Caara Oy, Espoo
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

MEKAANIKOITA/HUOLTONEUVOJIA KESÄKSI K-CAARA OY, AUDI CENTER & VOLKSWAGEN CENTER ESPOON TOIMIPISTEISIIN


Oletko aidosti innostunut alasta, huoltoneuvojan tai mekaanikon tehtävästä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen tekijän huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Odotamme hakijalta autotekniikan tuntemusta ja kokemusta. Aikaisempi kokemus tai koulutus alasta on plussaa. Koulutamme sinut kuitenkin tehtäviisi. Ajokortti katsotaan eduksi.


Haemme kesätyöntekijöitä korjaamoillemme seuraaviin paikkoihin:
- Volkswagen puolelle huoltoneuvojia ja -mekaanikoita
- Audi huoltoneuvojia ja -mekaanikoita


Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään 18-vuoden ikää ja ajokorttia


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu – syyskuu 2021 (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antavat korjaamopäälliköt, Audi Center - Juha Kaskinen puh. 050 4425169, Volkswagen Center – Tommi Pakkanen puh. 050 3756365


Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mihin toimeen olet hakemassa.


-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.
www.k‐caara.fi