Mekaanikko/kokoonpanija
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Haemme Hollolassa toimivalle asiakasyrityksellemme työntekijää mekaanisen tuotannon kokoonpano ja huolto tehtäviin

Työssä et ole mekaanikko, kokoonpanija, hitsaaja, huoltomies, asentaja, vaan tässä pääset tekemään useampaa vaihetta sillä olet tuotteiden valmistuksessa mukana alusta loppuun asti. 

Toivomme sinulta jonkin vähintään verran aiempaa työkokemusta metallialan tai tuotannon vaihetöistä. Metallialan koulutukset voisivat olla sopivia tähän tehtävään esim. levyseppähitsaaja, asentaja, koneistaja, mutta eivät ole pakollisia. Toivomme sinun omaavan ahkeran ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun oppia uusia työtehtäviä. Työssä menestymisen takaa tarkkuus työtehtävissä sekä hyvät kädentaidot. 

Sinulla tulee olla tai olet valmiina suorittamaan nopealla aikataululla tulityö- ja työturvallisuuskortit. B-ajokortti on pakollinen tehtävään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kyseessä on päivätyö, klo 7-15.30 tai klo 6-14.30.Työ alkaa 4kk määräaikaisella työsuhteella Amikon kautta, ja tarkoituksena on vakinaistua asiakkaamme kirjoille määräaikaisuuden jälkeen mikäli työt ovat sujuneet kiitettävästi.

Älä jää tuleen makaamaan, ja laita hakemuksen tulemaan verkkolomakkeemme kautta www.amiko.fi, sillä tähän tehtävään haastatellaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Tomilta, puh 0503796545, tomi.kayhko@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot