(Poistunut julkaisusta)

Mekaanikkoja
Autosalpa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haemme Kotkan toimipisteeseen

 

MEKAANIKKOJA

Mekaanikkona Autosalvassa tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua sekä itsellesi itsenäisemmän työnkuvan. Sovit itse huolloista suoraan asiakkaiden kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä. Itsenäisyydestä huolimatta et ole yksin haastavissakaan tilanteissa vaan tukea on aina tarjolla.Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään.

On erinomaista, jos omaat aiempaa kokemusta edustamistamme merkeistä, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua edustamiemme merkkien tehtäviin. Tärkeintä on hyvä perusosaaminen ja alan peruskoulutus, halu oppia uutta ja vahva tahto palvella asiakasta niin hyvin, ettei hänellä ole mitään syytä vaihtaa taloa.

Mikäli haluat olla kanssamme rakentamassa autoalan tulevaisuutta, käy jättämässä hakemuksesi meille alla olevassa osoitteessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen palvelun päällikkö Mika Kuokka puh. 0400 649 469. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.