(Poistunut julkaisusta)

Mekaanikkoja
Metroauto oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Espoossa on kaksi autotaloa, joihin molempiin etsimme lisää ammattitaitoisia mekaanikkoja. Metroauto Niittykummussa huollamme Hyundai, Renault, Dacia, Peugeot sekä Citroën –merkkisiä autoja ja Metroauto Koskelossa BMW, Skoda, Subaru ja Fiat-merkkisiä autoja.    

Onhan sinulla autoalan koulutus sekä mielellään työkokemusta automekaanikon työstä nykyaikaisessa merkkikorjaamossa. Työ on itsenäistä, joten olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tekemisessäsi. Hallissa työskentelee useita mekaanikkoja, joten yhteistyötaidot tulevat käyttöön. Ongelmia ratkotaan usein yhdessä tuumin. Jotta asiakkaat saisivat parhaan palvelun, tulee sinun olla tarkka ja huolellinen työssäsi. Tietoteknisiä perustaitoja tarvitset päivittäin, englannin kieltä tarvitset myös, koska useat korjausohjeet ovat englanniksi.    

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, mutta myös toimivan työympäristön, jossa käytössä on nykyaikaiset työvälineet, mm. mobiilimekaanikko. Tuemme osaamistasi maahantuojan järjestämillä koulutuksilla, joten ammatillinen kehittyminen on taattu.     

Työntekijöille tarjoamme liikuntaedun, sekä lounasedun. Autotaloissa on myös huvitoimikunnat, jotka järjestävät vuosittain mukavaa toimintaa. Voit lukea työntekijöistämme lisää www.metroauto.fi/rekry .     

Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Niittykummun ja Koskelon huoltopäällikkö Mikko Manner, puh. 010 615 8229.  Haastattelut pidetään 4.9.2019 ja 5.9.2019. 

Työsuhteen alkupuolella on työhöntulotarkastus, johon sisältyy huumetesti.