(Poistunut julkaisusta)

Mekaanikkoja kesäksi K Caara Oy Hämeenlinna
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko aidosti innostunut autoalasta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneen mekaanikon huolehtimaan osaltaan siitä, että K Caara Hämeenlinna ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Odotamme hakijalta mekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutusta.


Odotamme sinulta: 
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. 
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5 – 31.8.2020 (kesto sovittavissa). 
Lisätietoja tehtävästä antaa Korjaamopäällikkö Timo Pusa, timo.pusa@caara.fi.


Lähetä hakemuksesi 10.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.


www.k‐caara.fi