Mekaanikko
Iso Autohuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

ISO Autohuolto Suomi Oy (markkinointinimeltä UUSI Autohuolto) on kaikkien automerkkien huoltopalveluita tarjoava yritys. Meille on tärkeää tarjota jokaiselle asiakkaallemme yrityssloganimme mukaisesti ”Parempaa palvelua”. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Haminassa ja Lempäälässä. Kuulumme itsenäisenä yhtiönä Autosalpa-ryhmään.

 

Haemme Lempäälään huoltotiimiimme

 

MEKAANIKKOA

Haemme kasvaneen kysynnän vuoksi vahvistusta Lempäälän huoltotiimiin. Odotamme, että sinulla on autoalan koulutus ja kokemusta sähköisestä vianetsinnästä.  Arvostamme aitoa halua palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Työskentely on itsenäistä, mutta taustalla on aina tiimin tuki.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja asioita viedään määrätietoisesti eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan ja omaa työtään.  

Mikäli olet sopiva henkilö täydentämään tiimiämme, laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen harry.tidenberg@uusiautohuolto.fi viitteellä ”mekaanikko Lempäälä”. Täytämme tehtävän heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa huollon vastaava Juho Heikkilä puh. 040 483 7352, sähköposti juho.heikkila@uusiautohuolto.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot