(Poistunut julkaisusta)

Mekaanikko
Bilia Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme Bilian eri toimipisteisiin

VOLVO -OMAMEKAANIKKOJA®

Omamekaanikko toimintamalli on osa Volvo Personal Service -palvelukonseptia. Toimintamalli tarkoittaa sitä, että asiakas voi hoitaa kaikki autonsa huolto-asiat yhden ihmisen kautta. Toimenkuvassa ei ole kyse pelkästään auton huoltamisesta, vaan paremman kokonaisvaltaisen palvelun tarjoamisesta suoraan asiakkaalle.

Volvo Omamekaanikkona® suunnittelet itse omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa. Asiakkaillemme se tarkoittaa entistä henkilökohtaisempaa ja vaivattomampaa palvelua, sinulle taas itsenäisempää ja monipuolisempaa työnkuvaa.

Edellytämme tehtävässä autoalan ammattitutkintoa ja ajokortin jatkuvaa voimassaoloa. Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kantaa vastuuta.

Hakemamme henkilö on lisäksi oma-aloitteinen, positiivisen asenteen omaava sekä mahdollisesti jo Volvo -osaamista autoalalta hankkinut henkilö.

Tarjoamme Volvo -koulutusta, itsenäisen vakituisen työn, kilpailukykyisen palkan ja edut sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet.

katso lisää: https://www.youtube.com/watch?v=dxlinGpXr18

https://bilia.fi/fi/huoltopalvelut/rengaspalvelut/volvo-omamekaanikko/

 

Lisätiedot tehtävästä antaa teknisen palvelun johtaja Jukka Korhonen p. 0500 417 644

Hakemus ja CV tulee lähettää viimeistään 8.12.2019 mennessä HR -koordinaattori Mirva Pirkkalaiselle, mirva.pirkkalainen@bilia.fi

 

Lähetä hakemuksesi jo tänään - haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.