(Poistunut julkaisusta)

Mekaanikko
Metroauto oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Etsimme Espoon Koskelon autotaloon ammattitaitoisia mekaanikkoja. Metroauto Koskelossa huollamme BMW, Skoda, Subaru ja Fiat-merkkisiä autoja.

Onhan sinulla autoalan koulutus sekä mielellään työkokemusta automekaanikon työstä nykyaikaisessa merkkikorjaamossa. Työ on itsenäistä, joten olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tekemisessäsi. Hallissa työskentelee useita mekaanikkoja, joten yhteistyötaidot tulevat käyttöön. Ongelmia ratkotaan usein yhdessä tuumin. Jotta asiakkaat saisivat parhaan palvelun, tulee sinun olla tarkka ja huolellinen työssäsi. Tietoteknisiä perustaitoja tarvitset päivittäin, englannin kieltä tarvitset myös, koska useat korjausohjeet ovat englanniksi.    

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, mutta myös toimivan työympäristön, jossa käytössä on nykyaikaiset työvälineet, mm. mobiilimekaanikko. Tuemme osaamistasi maahantuojan järjestämillä koulutuksilla, joten ammatillinen kehittyminen on taattu.     

Työntekijöille tarjoamme liikuntaedun, sekä lounasedun. Autotaloissa on myös huvitoimikunnat, jotka järjestävät vuosittain mukavaa toimintaa. Voit lukea työntekijöistämme lisää www.metroauto.fi/rekry .     

Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan.  Jos haluat, voit kirjallisen hakemuksen sijasta tallentaa videon, jossa kerrot työkokemuksestasi sekä koulutuksestasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Koskelon huoltopäällikkö Petri Henriksson puh.  050 - 400 1603 

Työsuhteen alkupuolella on työhöntulotarkastus, johon sisältyy huumetesti.