(Poistunut julkaisusta)

Mekaanikko
Autosalpa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Haemme Keravan toimipisteeseen

MEKAANIKKOA SEKÄ VARUSTELIJAA

Mekaanikkona Autosalvassa tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua sekä itsellesi itsenäisemmän työnkuvan. Sovit itse huolloista suoraan asiakkaiden kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä. Itsenäisyydestä huolimatta et ole yksin haastavissakaan tilanteissa vaan tukea on aina tarjolla.

Varustelijana keskityt uusien autojen varusteluun ja luovutushuoltojen suorittamiseen. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä automyynnin kanssa huolehtien siitä, että auto on valmiina luovutettavaksi asiakkaalle sovittuna aikana.

Me tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään.

On erinomaista, jos omaat aiempaa kokemusta edustamistamme merkeistä, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua edustamiemme merkkien tehtäviin. Tärkeintä on hyvä perusosaaminen ja alan peruskoulutus, halu oppia uutta ja vahva tahto palvella asiakasta niin hyvin, ettei Hänellä ole mitään syytä vaihtaa taloa.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Clas-Åke Gädda puh. 040 7299 168. Hakuaika päätty 9.12.2018 mutta paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.