(Poistunut julkaisusta)

MEKAANIKKO TRAINEE
ŠKODA

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2018

ŠKODA-autot kehittyvät, sähköistyvät ja digitalisoituvat kovaa vauhtia, haluamme että huoltotiimimme uudistuvat samassa tahdissa. Tämän takia aloitamme yhdessä ŠKODAtehtaan ja jälleenmyyjiemme kanssa kehitys- ja koulutusohjelman, johon haemme uuden ajan ŠKODA-mekaanikoksi haluavia. Tule mukaan huolehtimaan tulevaisuuden asiakkaidemme liikkuvuudesta.

Mikäli seuraava kuvaus tuntuu tutulta, olet etsimämme henkilö:

  • Ymmärrät jälkimarkkinoinnin merkityksen asiakkaan ja autoliikkeen kannalta
  • Mekaanikkona työskentely on sinulle luontevaa, innostavaa ja palkitsevaa
  • Hallitset digitaalisuuden ja sen hyödyntäminen on sinulle luontevaa
  • Olet perusopinnot jo suorittanut
  • Olet innokas oppimaan uutta ja viihdyt tavoitehakuisessa ympäristössä
  • Ymmärrät miten ajoneuvotekniikka on kehittymässä ja haluat olla mukana alan huippuosaajana

Palkkaamme oppisopimuskoulutukseen valikoidun ryhmän henkilöitä, jotka käyvät läpi vuoden mittaisen tavoitteellisen ja systemaattisen koulutusohjelman. Koulutetut saavat oppisopimuksen kautta mekaanikkona toimimisen osatutkinnon ajoneuvoalan ammattitutkinnosta. Koulutus alkaa maaliskuussa 2019. Jokainen ohjelmaan valittu tekee töitä ŠKODA-jälleenmyyjäliikkeessä samalla, kun oppii uutta ja kehittyy vahvaksi autohuollon osaajaksi. Oppisopimusohjelman ajalta maksetaan palkkaa.

Valtakunnallisen koulutusohjelman piiriin tuleville voimme tarjota kiinnostavan työ- ja koulutusympäristön vahvasti kehittyvän merkkimme sekä laajan ja laadukkaan mallistomme parissa.

”ŠKODA on maailman kolmanneksi vanhin, yli 120 vuotiaan historian omaava autovalmistaja, joka juuri nyt elää vahvaa kehitysvaihetta. Teknologiamme uudistuvat ja mallistomme on kattava ja huippunykyaikainen. ŠKODA on Suomen kolmen myydyimmän automerkin joukossa jo seitsemättä vuotta peräkkäin. Markkinaosuutemme on 2000-luvulla lähes viisinkertaistunut ollen nyt lähes 9,8%. Varmistaaksemme Škodan menestyksen myös tulevaisuudessa, tarvitsemme vauhdikkaasti kasvavan autokannan johdosta joukkoomme jälkimarkkinoinnin huoltotiimiin lisää vahvoja tulevaisuuden osaajia.” Helkama-Auton Tekninen päällikkö Petri Haapaniemi.

Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö mene osoitteeseen www.skoda.fi/trainee, katso paikkakunnat ja täytä hakemus 16.12.2018 mennessä.

Lisätietoja kehitys- ja koulutusohjelmasta antaa: Peter Åhman, Promira Group Oy

Puhelin: 050 052 7001 (10.12. klo 13 – 15) peter.ahman@promira.fi

ŠKODA-maahantuojana Suomessa toimii Helkama-Auto Oy.