Mekaanikko - Suomen Rakennuskone Oy
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2021

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme.  Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.

Suomen Rakennuskoneen toiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky. Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä porukassa maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativissa projekteissa ja erilaisten koulutusten kautta. https://sr-o.fi/suomenrakennuskone/ura/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etsimme mekaanikkoa Suomen Rakennuskone Oy:lle Espooseen

Mekaanikkona pääasiallisena vastuunasi on asiakkaiden koneiden huollot, korjaukset ja varustelut niin kenttäolosuhteissa asiakkaiden luona kuin omalla korjaamolla. Koneet vaihtelevat pyöräkuormaajien, kaivinkoneiden ja muiden maanrakennuskoneiden välillä ja kohdallesi osuu varmasti niin vanhoja kuin uudempiakin koneita. 

Jokainen mekaanikko voi oppia korjaamaan mallin kuin mallin ja koneen kuin koneen, mutta tehtävässä vähintään yhtä tärkeää kuin kädentaidot ovat asiakaspalvelun laatu ja tyyli, sekä asiakassuhteen hoito.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voit olla etsimämme henkilö, jos: 

Sinulta löytyy vähintään muutama vuosi kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja omaat soveltuvan koulutuksen sekä sinulle on ennestään tuttua työskennellä mm. sähkön ja hydrauliikan parissa ja olet ennen kaikkea itse halukas oppimaan maanrakennuskoneista ja -alasta lisää. 

Olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy rautainen asenne. Pystyt niin itsenäiseen kuin ryhmätyöskentelyyn ja päivän päätteeksi sinulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas.

Checklist:

  • Tiedot ja taidot  (koulutus, työkokemus)

 

  • C-ajokortti  (B-ajokortti mahdollisuus päivittää)

 

  • Suomen- ja englanninkielen taito

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paljon pyydetään mutta paljon myös tarjotaan:

Vakituinen, kokoaikainen työ työntekijän arvon tunnistavassa yrityksessä, joka tarjoaa henkilöstölle alati koulutusta niin alan tuotteisiin kuin työelämään.

Pääset työskentelemään alan johtavien koneiden parissa ja käytössäsi on viimeisen päälle työkalut ja työ- sekä työturvallisuusvarusteet.

Miltä kuulostaa? Oletko valmis loistamaan? 

Miten haet työpaikkaa:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 
Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Olli Nyman
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 2915 (arkisin 9-15)
olli.nyman@eezy.fi

www.eezy.fi

Vapaus työhön.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot