Mekaanikko Moottorilaboratorioon
Neste

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Mekaanikko Moottorilaboratorioon

Oletko ajoneuvojen sekä mittaustekniikan osaaja ja kiinnostunut työskentelemään liikenteen tulevaisuuden energiamuotojen parissa? Me Product Testing -ryhmässä vastaamme polttoaineiden tutkimuksesta Nesteen Moottorilaboratoriossa ja työllämme varmistamme, että Nesteen tuotteet soveltuvat olemassa olevaan ja tulevaan ajoneuvokantaan. Etsimme nyt vahvistusta Moottorilaboratorion kokeelliseen toimintaan.
 
Etsimme 
 
Mekaanikkoa Moottorilaboratorioon
 
osaksi Product Testing -tiimiämme Porvooseen.
 
Sinun osasi Nesteen matkassa 

Nyt on hyvä aika tulla meille töihin! Uudet polttoaineet, raaka-aineiden monipuolistuminen ja alati kehittyvä ajoneuvotekniikka tarjoavat mielenkiintoisia tehtäviä liikenteen tulevaisuuden ratkaisujen parissa. 
 
Tiimissämme työskentelee 9 ammattilaista. Vastaamme maalla, merellä ja ilmassa liikkuvien ajoneuvojen teknisestä asiantuntijuudesta, polttoaineiden testaamisesta eri olosuhteissa, koepolttoaineiden sekoittamisesta sekä asiantuntijapalveluiden tuottamisesta konsernin eri toimintojen käyttöön. Lisäksi kehitämme ajoneuvo- ja moottorimittausmenetelmiä polttoainetutkimukseen ja työskentelemme alan kansainvälisissä teknisissä työryhmissä.
 
Keskeiset tehtäväsi roolissa ovat

 • Kenttäkokeiden ja alustadynamometrimittausten valmistelevat työt
 • Mittauskampanjoiden käytännön toteutus ajoneuvoilla, moottoreilla ja rigeillä
 • Vastuualueellasi olevien laitteiden toimintakunnon ylläpito 
 • Osallistua aktiivisesti laboratorion toiminnan kehittämiseen
 • Laboratorion muut avustavat tehtävät 

Tuet polttoaineiden kokeellista tutkimusta tiiviissä yhteistyössä tutkijoiden kanssa, varmistaen toiminnan turvallisuuden ja tulosten luotettavuuden. Raportoit Team Leader Jukka Nuottimäelle.
 
Menestyksen avaimet tehtävään 
 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

 • Auto-, moottori- tai mittaustekniikan koulutus tai työssä hankittu vastaava pätevyys
 • Vähintään 2 vuoden työkokemus
 • Englannin kielen taito
 • Hyvät tiimityöskentelytaidot

Arvostamme myös

 • Järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
 • Kokemusta autosähkötekniikasta ja kokeellisista mittauksista
 • Halua kehittää osaamistasi

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.
 
Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme. 
 
Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Jukka Nuottimäki +358 50 458 2726, pe 14.1.2022 klo 14:00-16:00 tai ti 18.1.2022 klo 10:00-12:00.
 
Hae tehtävää viimeistään 23.1.2022. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Ensimmäiset haastattelut on aikataulutettu alustavasti viikolle 4.
 
Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys. 

Menestyksemme alkaa sinusta.
 
Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.
 
Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.
 
Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla. 
 
Katso lisää sivuiltamme neste.com. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot