Mekaanikko kesäksi K Caara Oy, Hyvinkää
K Caara Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Oletko aidosti innostunut autotoimialasta ja autoista? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle työelämän taitoja ja uusinta autotekniikkaa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä johtavien autoalan brändien parissa, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen automekaanikon huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Hyvinkää ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa.


Odotamme sinulta:
- Positiivista ja reipasta mieltä
- Kiinnostusta alaan
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Sujuvaa suomen kielitaitoa
- Autoalan koulutusta
- Vähintään B-luokan ajokorttia


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- Hauskat ja innostavat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- Näyteikkunan uusimpaan autotekniikkaan


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6.2021 – 31.8.2021. (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli Hiekkataipale, puh +358 50 336 3987
Lähetä hakemuksesi 31.03.2021 mennessä oheisen linkin kautta.


-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.  

K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐, CUPRA-, Porsche‐ ja Bentley- henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa. K-Auton vähittäiskauppayhtiö K-Caara toimii merkittävänä uusien autojen ja vaihtoautojen kauppiaana ja tarjoaa huolto- ja jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään 15 paikkakunnalla. K-Caaran palveluihin kuuluvat myös mm. vaihtoautojen verkkokauppa, edullisempien vaihtoautojen myymälä sekä leasingpalvelut yrityksille ja yksityisille. www.k-caara.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422714
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää