Mekaanikko, Bike World Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2021
Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen mekaanikkoa Bike World Oy:lle Tampereelle. Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ympäristössä veneiden, moottoripyörien sekä mönkijöiden kanssa. Sinua odottavat monipuoliset työtehtävät viihtyisässä tiimissä. Lue lisää alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi neljän hengen tiimiä huolehtien niin veneiden, moottoripyörien kuin mönkijöiden huolto- ja asennustehtävistä. Työ tarjoaa sinulle oivan kehitysmahdollisuuden mukavassa ja tiiviissä työporukassa, jossa on hyvä tekemisen meininki! Roolissa menestyy parhaiten henkilö, jolla on aiempaa työkokemusta huoltojen tekemisestä sekä tuntemusta varaosista ja tuotteista.

Tarjoamme


* Säännölliset työajat
* Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
* Tiiviin tiimin, jossa yhteishenki on korkeassa arvossa
* Mahdollisuuksia kasvaa isossa konsernissa

TYÖNKUVA
Vastuullesi kuuluu kattavasti huolto- ja korjaustyöt veneiden, moottoripyörien sekä mönkijöiden parissa painopisteenä määräaikaishuollot.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta tai vaihtoehtoisesti työkokemuksen kautta hankitut vastaavat taidot
* Vähintään 1-2 vuotta työkokemusta mekaanikon työstä
* Sujuva suomen kielen taito, englannin kieli katsotaan eduksi
* A-ajokortti
* Halu oppia brändikohtaisista ohjelmistoista


Katsomme eduksi BE-luokan ajokortin. Lisäksi eduksi nähdään tekninen tietotaito ja tuntemus varaosista sekä konsernin edustamien tuotteiden parissa.

Työntekijänä olet:


* Itsenäinen
* Joustava
* Korkealla työmoraalilla varustettu tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Bike World Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Otto Brandt-konserniin kuuluva Bike & Boat World on Suomen johtava moottoripyörien, mönkijöiden ja veneiden vähittäismyyntiketju, jolla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Bike & Boat World -liikkeistä myydään kauden aikana yli 3000 motorisoitua tuotetta. Työntekijöitä on tällä hetkellä 50 henkeä ja liikevaihto on noin 26 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot