(Poistunut julkaisusta)

Meijerityöntekijä - Lapinjärvi
Porlammin Meijeri

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Porlammin meijeri on maidontuottajiensa omistama itsenäinen osuuskunta, joka on tänä päivänä Etelä-Suomen ainoa jäljellä oleva juustola. Pienenä, itsenäisenä juustolana panostamme hyvän maun ohella asiakkaisiimme. Olemme tunnettuja toimitusvarmuudestamme ja ensiluokkaisesta laadustamme. Porlammin juustolan juustot valmistetaan tämän päivän teknologialla, mutta lähes satavuotiaalla osaamisella, sillä hyvällä maulla. Etsimme Porlammin meijerille elintarviketyöntekijää juustojen pakkaustyöhön. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää arviolta elokuun 2019 loppuun saakka.

Työtehtäviisi yhdessä työparisi kanssa kuuluvat juustojen pakkausprosessin kokonaisuudesta huolehtiminen sekä koneen valvonta.

Toivomme, että sinulla on voimassa oleva hygieniapassi. Hygieniapassi voidaan myös järjestää valitulle henkilölle työn alkaessa. Reipas ja positiivinen asenne sekä hyvä fyysinen kunto auttavat työtehtävässä pärjäämistä. Kokemus vastaavanlaisesta tehtävästä on eduksi, mutta ei välttämättömyys. 
Porlammilta järjestyy vuokra rivitaloasunto, jos haluat muuttaa pieneen idylliseen kylään kesäksi työn merkeissä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi