(Poistunut julkaisusta)

Meijerityöntekijä juuston pakkaukseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? 
Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme Porlammin Meijeriin elintarviketyöntekijää juustojen pakkaukseen. Työ on kaksivuorotyötä ja vuoroja on viisi päivää viikossa. Aamuvuoro on 6.30 - 14.45 ja iltavuoro 14.45 - 22.45. 

Hakijalta toivomme mielellään aiempaa työkokemusta elintarviketyöstä, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Suomen kielen osaaminen on välttämätöntä ja hygieniapassi on oltava. 

Aloitus olisi mahdollisimman pian ja tarvittaessa asuntokin järjestyy työpaikan läheltä, jos hakija on kotoisin kauempaa. Jos paikka kiinnostaa, niin jätä pikaisesti hakemusta sivuillamme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Henkilöstöassistentti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717

Avainsanat: elintarviketyö, elintarvikepakkaus, pakkaustyö