(Poistunut julkaisusta)

Meidän Kioskin vastaava!
Aalef Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Aalef Oy
Toimenkuva
Nyt on tarjolla mielenkiintoinen ja vakituinen työ Meidän Kioskin vastaavana. Meidän kioski on opiskelijoille ja yliopiston työntekijöille suunnattu pieni myymälä, josta saa kahvia ja virvokkeita, leivonnaisia ja toimistotarvikkeita. Samoin siellä voi ladata matkakortteja. Kioski avautuu arkipäivisin klo 7.45.

Tarjoamme sinulle – vastuullisen kokopäivätyön 37,5 tuntia viikossa ja vaihtelevat päivät kansainvälisessä ilmapiirissä yliopiston tiloissa. Saat itsenäisesti hoitaa tilauksia sopimuskumppaneiden kanssa ja vaikuttaa tuntityöntekijöiden rekrytointiin, kuten myös työvuoroihin. Luvassa on sosiaalisia ja vauhdikkaita päiviä, unohtamatta vapaita viikonloppuja, ne saat kaupan päälle. Tarjoamme myös hyvän perehdytyksen aloittaessasi työtä 19.8.2019.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta -kaupallista kokemusta, nykyaikaisen tietotekniikan hyvää hallintaa sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja ja hyviä organisointitaitoja. Tässä ympäristössä hyvän suomen kielen lisäksi englannin kielen taito on välttämätön, venäjän kielen taito on eduksesi. Lisäksi, jos olet huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja tilannetajusi on kohdallaan, voit olla juuri etsimämme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Suomen ja englannin kielen taito, kassataito, asiakaspalvelukokemus
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2019 mennessä.